Geverifieerd

Therapie- en Trainingscentrum Switte

Introductie:

Een betere conditie? Herstellen of revalideren? Vet verbranden? Een strakkere buik? Meer kracht? Afvallen? Of gewoon lekker actief bezig zijn, het kan allemaal in ons centrum. Bij SWITTE maakt het niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent of hoe je eruit ziet. Wij streven ernaar dat ú lekker in uw vel zit!

Ons centrum is fris en ruim ingericht en voorzien van een groot aantal apparaten op het gebied van cardio en kracht. De apparatuur is van het topmerk Life Fitness en is zeer gebruiksvriendelijk. U traint na een uitgebreide intake aan de hand van uw persoonlijk trainingsschema onder deskundige begeleiding. Dit betekent dat er altijd instructeurs aanwezig zijn op de trainingsvloer die u instrueren, begeleiden en motiveren.

Kortom: u traint met de juiste apparatuur, onder begeleiding van deskundige instructeurs én in een gezellige sfeer, maar....... u moet er wél wat voor doen: Zweten dus. Ofwel: SWITTE!

Bij SWITTE staan wij voor kwaliteit, persoonlijkheid en hygiëne en helpen we u op een ontspannen, persoonlijke manier plezier in sport te laten beleven. Het moet eerst leuk zijn, dan komen de resultaten vanzelf!!

Wij staan met ons hele team voor u klaar, graag tot ziens bij SWITTE!Voorgestelde pilatesstudios

Ladies Sport
Geverifieerd
Ladiessport is een kleinschalige sportschool in het centrum van Hengelo alleen voor vrouwen; van jong tot oud. Het sp...
Steijnstraat 4/B
7551 GL Hengelo OV


Memento Bodyworks
Geverifieerd
Een Centrum voor gezondheid en het welzijn van de mens, gekoppeld aan de kunsten. Het centrum heeft een Internationaa...
Enschotsestraat 244
5014 DL Tilburg


Studio Pilates
Geverifieerd
In november 2007 zijn wij Anneke van ’t Wout en Tonnie de Jonge begonnen met het verbouwen en inrichten van on...
Schuitendiep 88
9711 RH Groningen

Neem contact op


Adresgegevens

Therapie- en Trainingscentrum Switte
Einsteinstraat 1A-a
9285 WN Buitenpost