Geverifieerd

SportInn

Introductie:

Sport-& Gezondheidscentrum Sportinn Steenwijk aan de Dolderweg gaat voor kwaliteit, professionaliteit, maar vooral gezelligheid en is specialist in lessen voor de jeugd. “Tegenwoordig komen krijgen we steeds meer ouderen bij Sportinn die geholpen zijn met een betere fitheid. Bij de puberjeugd zien we de tendens van dikker worden. Er werd een aantal jaren geleden al een noodkreet gedaan door het ministerie van volksgezondheid. Een van de vijf speerpunten van de overheid is het preventief aanpakken van overgewicht.
Ook deze doelgroep dient dus geactiveerd te worden in verantwoord bewegen en daar gaan we voor,” aldus eigenaar Colin Kist.
Met het digitale beloningssysteem Pointsystem kunnen alle leden vanaf 14 jaar het fitness systeem gebruiken met de nodige metingen, testen en deskundige begeleiding.
Met onze speciale pointsystemprogramma's voor de jeugd maakt het bijzonder prettig en verantwoord om deze doelgroep te motiveren tijdens het sporten. Op de Sportinn-pas worden alle trainingen geregistreerd zodat onze instructeurs oplettend kunnen begeleiden.Voorgestelde pilatesstudios

Pilates Studio Pontanus
Geverifieerd
Wij zijn trots u te mogen begroeten in de eerste en enige ”authentic Pilatesstudio” van Nijmegen. Wij sta...
Pontanusstraat 45
6524HC Nijmegen


Fit 4 You
Geverifieerd
Bewegingscentrum Fit 4 You heeft naast fitness een breed aanbod aan activiteiten. U kunt bij ons op een verantwoorde
De Schepperstraat 2a
9285 PH Buitenpost


Body Art
Geverifieerd
Fitnesscentrum Body Art is een fitnesscentrum gericht op fitness en groepslessen voor jong en oud....
Fiolenkamp 18
9412 AT Beilen

Neem contact op


Adresgegevens

SportInn
Dolderweg 23/A
8331 LL Steenwijk