Geverifieerd

Therapie- en Trainingscentrum Switte

Introductie:

Een betere conditie? Herstellen of revalideren? Vet verbranden? Een strakkere buik? Meer kracht? Afvallen? Of gewoon lekker actief bezig zijn, het kan allemaal in ons centrum. Bij SWITTE maakt het niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent of hoe je eruit ziet. Wij streven ernaar dat ú lekker in uw vel zit!

Ons centrum is fris en ruim ingericht en voorzien van een groot aantal apparaten op het gebied van cardio en kracht. De apparatuur is van het topmerk Life Fitness en is zeer gebruiksvriendelijk. U traint na een uitgebreide intake aan de hand van uw persoonlijk trainingsschema onder deskundige begeleiding. Dit betekent dat er altijd instructeurs aanwezig zijn op de trainingsvloer die u instrueren, begeleiden en motiveren.

Kortom: u traint met de juiste apparatuur, onder begeleiding van deskundige instructeurs én in een gezellige sfeer, maar....... u moet er wél wat voor doen: Zweten dus. Ofwel: SWITTE!

Bij SWITTE staan wij voor kwaliteit, persoonlijkheid en hygiëne en helpen we u op een ontspannen, persoonlijke manier plezier in sport te laten beleven. Het moet eerst leuk zijn, dan komen de resultaten vanzelf!!

Wij staan met ons hele team voor u klaar, graag tot ziens bij SWITTE!Voorgestelde pilatesstudios

Pilates Studio Zoetermeer
Geverifieerd
Een centrum voor welbevinden, rust en balans, energie en inspiratie. Ook voor yogalessen, vibratietraining, fysiother...
Dijkmanschans 202
2728 GK Zoetermeer


Universal Gym
Geverifieerd
Waarom gaan mensen toch sporten? Voel je je er nu echt beter bij? Kost het niet veel tijd? En geld? Nou, wat ...
Tjalke de Boerstrjitte 4
8561 EL Balk


Body Art
Geverifieerd
Fitnesscentrum Body Art is een fitnesscentrum gericht op fitness en groepslessen voor jong en oud....
Fiolenkamp 18
9412 AT Beilen

Neem contact op


Adresgegevens

Therapie- en Trainingscentrum Switte
Einsteinstraat 1A-a
9285 WN Buitenpost