Geverifieerd

Pilates Studio van Sonsbeek

Introductie:

De Pilates Studio van Sonsbeek onderscheidt  zich door hoge kwaliteit, persoonlijke, doch professionele ambiance en voordelige rittenkaarten voor 1-op-1 sessies, Duo-lessen en Trio-sessies op apparatuur zoals de Reformer en Cadillac. Verder worden aan kleine groepen matlessen gegeven en groepslessen op de Chair. Daarnaast zijn er ook Online Pilates lessen te volgen via Zoom. 

For English speaking clients:  The Pilates Instructor can give the instructions and cues in English during the sessions.

De Studio is ruim en compleet ingericht. Pilates toestellen vullen de ruimte. Er kan worden gewerkt op en met de Reformer met Trapeze toren (deel van Cadillac) , de Combo Chair met split pedal, de High Ladder Barrel, de Spine corrector, de Small Barrels,  de PediPole, de Toecorrector, de Footcorrector, de Magic Circle, de Sandbag. In de mini-groepsles wordt getraind op de MVe-Chair.

Ook aan Cardio is gedacht. Met de Jumpboards op de Reformer  en met JumpPilates op de Bellicon trampoline wordt er effectief gewerkt aan de conditie. Tevens zijn de Bodyblades CTX, Classic, Pro en  de Pilatesstick te gebruiken en verkrijgbaar in de studio.

De instructeur, Marjolein van Sonsbeek, is klassiek opgeleid door Peak Pilates. Zij is zelf  het levende bewijs dat kwalen en chronische klachten overwonnen en/of verlicht kunnen worden door Pilates. Pilates is haar passie geworden en zij wordt gedreven om anderen de rijkdom van Pilates door te geven. Met het enthousiasme van Marjolein lukt het u ook uw doel te bereiken!

 

Tot ziens in Pilates Studio van Sonsbeek!Voorgestelde pilatesstudios

Fitness Oase
Geverifieerd
FitnessOase die sinds 1 oktober 2008 26 jaar bestaat, staat bekend om zijn professionele begeleiding in een gezellige...
Brinkenhalte 16
7812 HX Emmen


Re-Balance Pilates Studio
Geverifieerd
re-balance pilates studio is a dedicated pilates space where today's and tomorrow's knowledge of our bodies is applie...
Goudenregenstraat 213
2565 ES Den Haag


Fitness Factory
Geverifieerd
Pilates is voor het lichaam wat meditatie is voor de ziel. De Pilates-methode bestaat als bewegingsleer al vanaf 1920...
Marktstraat 3A
9401 JE Assen

Neem contact op


Adresgegevens

Pilates Studio van Sonsbeek
Leidsewallen 3A
2712BW Zoetermeer