Geverifieerd

De Pilates Studio voor Fysieke Training

Introductie:

In 1994 opende 'The Pilates Studio' in Den Haag haar deuren als eerste Pilatesstudio van de Benelux. In het jaar 2000 werd tevens een locatie in Rotterdam geopend. 'The Pilates Studio' is inmiddels uitgegroeid tot het enige erkende Pilates opleidingscentrum in de authentieke methode in Europa en verzorgt ook lessen op; De Rotterdamse Dansacademie, Het Koninklijk Conservatorium Den Haag, Danceworks Rotterdam en voor verscheidene BNR’s.
'The Pilates Studio' werkt vanuit de pure methode die overgedragen wordt door Romana Kryzanowska, erfgename van Joseph Pilates.
De Pilates Methode voor Mentale en Fysieke Training bevordert harmonische en evenwichtige spierontwikkeling. Personen die de Pilates Methode consequent toepassen ontdekken dat ze zonder daar bewust moeite voor te doen rechter zitten en lopen, zich gracieuzer bewegen, beter slapen en krachtigere spieren ontwikkelen. Pilates is tevens een ideaal alternatief voor ieder die conventionele training niet aankan vanwege bijvoorbeeld hoge bloeddruk, diabetes, osteoporosis, scoliosis, carpal tunnel syndroom, zwaarlijvigheid, chronische rugklachten, etc.


De studio en opleiding staan hoog aangeschreven. De talrijke ervaren trainers van The Pilates Studio kunnen u zeer zeker voorzien van een uitstekende sessie.


Iedere nieuwe klant van 'The Pilates Studio' wordt uitgebreid persoonlijk begeleid. Hierdoor is elke trainingssessie gegarandeerd goed, veilig en gericht op het einddoel en de persoon.Voorgestelde pilatesstudios

Suus´ Pilates & Sport Studio
Geverifieerd
Pilates oefeningen zorgen dat je zowel lichaam als geest traint; doordat de uitvoering van de oefeningen met veel aa...
De Lijndrijver 8
5971 DN Grubbenvorst


Body Active
Geverifieerd
Body Active is een multifunctioneel sport- en gezondheidscentrum van ruim 2500m2 meter gelegen aan de Vijfhuizenweg 1...
Vijfhuizenweg 15
4871 EE Etten-Leur


Sportcentrum Balili
Geverifieerd
Sportcentrum Balili is het nieuwste Sportcentrum in de stad Groningen en omstreken. Sinds 1 september 2008 wor...
Protonstraat 6
9743 AL Groningen

Neem contact op


Adresgegevens

De Pilates Studio voor Fysieke Training
Keizerstraat 32
2584 BJ Den Haag