Geverifieerd

Pilates Studio van Sonsbeek

Introductie:

De Pilates Studio van Sonsbeek onderscheidt  zich door hoge kwaliteit, persoonlijke, doch professionele ambiance en voordelige rittenkaarten voor 1-op-1 sessies, Duo-lessen en Trio-sessies op apparatuur zoals de Reformer en Cadillac. Verder worden aan kleine groepen matlessen gegeven en groepslessen op de Chair. Daarnaast zijn er ook Online Pilates lessen te volgen via Zoom. 

For English speaking clients:  The Pilates Instructor can give the instructions and cues in English during the sessions.

De Studio is ruim en compleet ingericht. Pilates toestellen vullen de ruimte. Er kan worden gewerkt op en met de Reformer met Trapeze toren (deel van Cadillac) , de Combo Chair met split pedal, de High Ladder Barrel, de Spine corrector, de Small Barrels,  de PediPole, de Toecorrector, de Footcorrector, de Magic Circle, de Sandbag. In de mini-groepsles wordt getraind op de MVe-Chair.

Ook aan Cardio is gedacht. Met de Jumpboards op de Reformer  en met JumpPilates op de Bellicon trampoline wordt er effectief gewerkt aan de conditie. Tevens zijn de Bodyblades CTX, Classic, Pro en  de Pilatesstick te gebruiken en verkrijgbaar in de studio.

De instructeur, Marjolein van Sonsbeek, is klassiek opgeleid door Peak Pilates. Zij is zelf  het levende bewijs dat kwalen en chronische klachten overwonnen en/of verlicht kunnen worden door Pilates. Pilates is haar passie geworden en zij wordt gedreven om anderen de rijkdom van Pilates door te geven. Met het enthousiasme van Marjolein lukt het u ook uw doel te bereiken!

 

Tot ziens in Pilates Studio van Sonsbeek!Voorgestelde pilatesstudios

Sportcentrum Balili
Geverifieerd
Sportcentrum Balili is het nieuwste Sportcentrum in de stad Groningen en omstreken. Sinds 1 september 2008 wor...
Protonstraat 6
9743 AL Groningen


Topfit Fitness
Geverifieerd
  Waarom kiezen voor fitness bij TOPFIT? TOPFIT Fitness onderscheidt zich doordat uitsluitend ged...
Grietenij 2202
8233 BZ Lelystad


C&L Fitness & Health
Geverifieerd
We beginnen altijd met een warming-up, die gericht is op de connectie van lichaam en geest, om de concentratie op je ...
Ferdinand Bolstraat 45
5914 XN Venlo

Neem contact op


Adresgegevens

Pilates Studio van Sonsbeek
Leidsewallen 3A
2712BW Zoetermeer